Informatieavond Cursus Theologische verbreding en verdieping in Assen

Je verdiepen in theologie betekent je verdiepen in de relatie tussen God en mensen. Duiken in de wereld van de Bijbel en nadenken over de bronnen van het christelijk geloof en … open staan voor ‘andersdenkenden’.

Verfrissend, verrassend, verrijkend, veelkleurig. Vraag cursisten die de cursus hebben gevolgd naar het waarom; menigeen antwoordt: ‘omdat het zo boeiend is’.

U kunt kennis maken met deze cursus TVG in Assen op donderdagavond 6 oktober 2022. U krijgt informatie over onze cursus TVG en Chris Dees, een docent en bestuurslid, geeft een voorbeeldles. Hij gaat in gesprek met mogelijk 4 theologen die ook ons uitnodigen tot een gesprek, ‘omdat het ons zeker raakt’. Wat dacht u van Dorothee Sölle, Karen Armstrong, Huub Oosterhuis en Piet van Midden?

De eerste cursusmorgen voor onze nieuwe cursisten wordt dinsdagmorgen 25 oktober 2022, de dinsdag na de herfstvakantie. We maken om 09.00 u. eerst kennis met elkaar en met de vakken; daarna volgt vanaf 10.45 u. de eerste les Oude Testament.

Wij werken in Assen met kleine groepen, we houden rekening met elkaar door voldoende afstand te houden, in het Markehuus wordt voldoende geventileerd, kortom: we doen er alles aan om corona zoveel mogelijk buiten de deur te houden, ook met uw medewerking!

Wilt u zich al aanmelden? U vindt het aanmeldformulier hier. Voor meer detailinformatie, zie deze website. Een telefoontje naar onze secretaris Bert van Maanen mag ook gerust: 06-51846656. Hij zal ook aanwezig zijn op deze avond.

Waar? Markehuus, Scharmbarg 35, 9407 EA Assen (er is volop parkeergelegenheid)
Wanneer?Donderdagavond 6 oktober 2022. Aanvang: 19.30 u. Afsluiting rond 21.30 u.
Kosten?Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Koffie/thee staat voor u klaar. Voel u thuis bij ons allen.